I’m blue..

..dabadi dabada!

Alltså denna fantastiska kornblåa färg som finns överallt i klädbutikerna just nu! Faller mig ypperligt i smaken. Och gult. Och orange. Jag ska frossa i färger den här våren och sommaren.

Annars, på sidan av jobb med lite av varje, sitter jag och fasas inför det faktum att jag gått och blivit en riktig tedrickare. Detta kräver sin förklaring. När jag jobbade som flygvärdinna upptäckte jag att jag besatt en gåva; att utifrån en rad olika variabler förutspå om passageraren jag hade framför mig skulle vilja ha te eller kaffe till sin smörgås. Det var förbluffande hur ofta jag hade rätt. Med det inte sagt att tedrickare på något sätt ser sämre ut än de som föredrar kaffe, men det är något visst med tedrickarna.

Stickade halsdukar, en annorlunda skärning på tröjan, ett par speciella skor, bohemiska accessoarer, annorlunda frisyr, ringar på fler fingrar än ett? Svårt att egentligen sätta fingret på vad det var. Sedan mitt besök på teshoppen i Luleå i torsdags har jag i alla fall funderat på att byta planhalva helt. Jag kom på mig själv med att längta efter en kopp te i går kväll – inte en kaffe med mjölk.

Förbryllande tid att leva i.

20120402-101020.jpg

No comments yet.

Lämna ett svar