Allt som man borde låta bli att göra

Macke har tagit med sig Sune och åkt till fjälls den här veckan, jag är därmed gräsänka i ett tomt hus. Det innebär en massa saker. Eller borde innebära, kanske man hellre skulle uttrycka sig. Det första som hände när Macke hade stängt ytterdörren var att jag slet fram dammsugaren och städade hela nedervåningen. Plockade undan, skurade toaletten, tog hand om disken.

Å det slutade inte där. Efter det tog jag en promenad, storhandlade, bjöd två kompisar på middag, lagade morgondagens middag samtidigt som jag diskade undan. Och tvärtemot hur natten borde ha varit utan bebis och sånt, sov jag oroligt som bara den och kände mig som en överkörd kloakråtta när jag vaknade en hel timme för tidigt. Det hjälper ju inte direkt till heller att jag är smått mörkrädd när jag ska sova ensam, åtminstone nu när det är evigheter sedan det hände. Har tydligen nått ticks för mig när jag är ensam hemma om att inte sova med ryggen mot dörren, för då kan alla möjliga hemska saker hända. Och jag tappade räkningen på hur många gånger jag vaknade och märkte att jag vänt på mig i sömnen och låg med ryggen mot! AAAH! Haha!

Nå, ikväll ska jag motionera och försöka att inte pilla med så jävla mycket hemma! Jag måste träna på att göra ingenting. Ska bli intressant att se hur många dagar det tar för mig att varva ned. Det blir väl lagom till familjen kommer hem igen! 

Jag äter då nyttigt i alla fall, när jag har tid att hålla på med sånt! Dagens lunch…  

 

No comments yet.

Lämna ett svar